PIADIN Doseerunit op injecteur

Steeds meer loonwerkers beschikken over een bemester die is uitgerust met een PIADIN doseerunit. In samenwerking met Pompen Techniek Nederland heeft Triferto deze doseerunit verder doorontwikkeld. Vanuit de cabine van de bemester kan de chauffeur gecontroleerd PIADIN toevoegen aan de drijfmest tijdens het vullen van de meststank. Via een display kan het dagverbruik, dosering per hectare en de voorraad PIADIN eenvoudig worden gecontroleerd.

 

 

Vraag een demonstratie aan van de PIADIN Doseerunit via de contactpagina

Alvorens loonwerkers overgaan tot aanschaf kunnen we de doseerunit demonstreren. Pompen Techniek Nederland (PTN) heeft hiervoor een show-model. Hiermee leggen ze aan de keukentafel uit hoe de doseerunit technisch werkt, wordt bediend en wordt gemonteerd op de bemester. PTN is ook uw partner voor het installeren van de doseerunit en biedt service en onderhoud. er zijn al veel dealers en loonwerkers die dit jaar al een demonstratie hebben gehad en kennis hebben gemaakt met PTN en de doseertechniek. De reacties waren enthousiast.

 

Bekijk ook de video op YouTube

 

Ook geschikt voor HUMIC dosering

Om fosfaat uit drijfmest beter beschikbaar te houden voor de startgroei van bijvoorbeeld mais of de teelt van aardappelen, wordt steeds vaker HUMIC toegediend aan drijfmest. De doseerunit is daarom ook geschikt gemaakt voor het doseren van de vloeibare humuszuren van Triferto. Via één display, kunnen meerdere doseerpompen worden aangestuurd.